Blandede nyheder

Mixed-company

Pelle Gudmundsen-Holmgreen: Mixed Company

Der er sket en del ting den seneste tid. Jeg har anmeldt den nye cd med musik af Pelle Gudmundsen-Holmgreen, Mixed Company, over på Seismografs side. Jeg er generelt ret begejstret, men har også et par forbehold. Læs anmeldelsen her.

Jeg har også fået den endelige bedømmelse af mit speciale og bliver altså nu endelig udskrevet af universitetet. Hvis der er nogen, der er interesseret i at læse specialet, som handler om første sats af Gustav Mahlers Niende symfoni, kan det hentes her. Jeg håber også at få tid til at skrive om det her på bloggen snart, men indtil videre kan man høre mig fortælle lidt om det til Omlyd, som led i Omlyd Lytter-videoprojektet. Det er ærefuldt at være den første specialestuderende i det fine selskab, men det er flere på vej, så vidt jeg er orienteret. Se den nedenfor. (Jeg beklager det lidt fjogede stillbillede.)

Endelig skal det nævnes, at jeg har fået arbejde! Jeg er pr. 1. maj ansat som forskningsbibliotekar på musik- og teaterområdet ved Det Kongelige Bibliotek – en job jeg på baggrund af den første uge ser meget frem til.

3 responses for Blandede nyheder

  1. Anton Hartogsveld siger:

    Det kan godt være blogmediet har sine begrænsninger, og at mange ambitiøse blogge har en tendens til lange perioder med inaktivitet, men jeg er nu glad for at din blog dukkede op blandt søgeresultaterne på en google-søgning forleden.
    Det gav mig anledning til at læse dit speciale. Det er et musikvidenskabeligt speciale helt efter mit hjerte (dem er der bestemt ikke mange af i disse tider), både hvad angår tilgang og teori og genstandsfelt.

  2. Nikolaj Strands siger:

    Tak for ordene, Anton. Jeg er glad for du synes om specialet og bloggen. Jeg skal prøve at få skrevet lidt mere. Jeg sætter stor pris på de (få) kommentarer, jeg får. 🙂

  3. Theodor siger:

    OMG skriv snart nyt indlæg!!

  4. Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *