Blandede nyheder

Mixed-companyDer er sket en del ting den seneste tid. Jeg har anmeldt den nye cd med musik af Pelle Gudmundsen-Holmgreen, Mixed Company, over på Seismografs side. Jeg er generelt ret begejstret, men har også et par forbehold. Læs anmeldelsen her.

Jeg har også fået den endelige bedømmelse af mit speciale og bliver altså nu endelig udskrevet af universitetet. Hvis der er nogen, der er interesseret i at læse specialet, som handler om første sats af Gustav Mahlers Niende symfoni, kan det hentes her. Jeg håber også at få tid til at skrive om det her på bloggen snart, men indtil videre kan man høre mig fortælle lidt om det til Omlyd, som led i Omlyd Lytter-videoprojektet. Det er ærefuldt at være den første specialestuderende i det fine selskab, men det er flere på vej, så vidt jeg er orienteret. Se den nedenfor. (Jeg beklager det lidt fjogede stillbillede.)

Omlyd Lytter til Nikolaj Strands from Omlyd on Vimeo.

Endelig skal det nævnes, at jeg har fået arbejde! Jeg er pr. 1. maj ansat som forskningsbibliotekar på musik- og teaterområdet ved Det Kongelige Bibliotek – en job jeg på baggrund af den første uge ser meget frem til.

3 thoughts on “Blandede nyheder

  1. Det kan godt være blogmediet har sine begrænsninger, og at mange ambitiøse blogge har en tendens til lange perioder med inaktivitet, men jeg er nu glad for at din blog dukkede op blandt søgeresultaterne på en google-søgning forleden.
    Det gav mig anledning til at læse dit speciale. Det er et musikvidenskabeligt speciale helt efter mit hjerte (dem er der bestemt ikke mange af i disse tider), både hvad angår tilgang og teori og genstandsfelt.

  2. Tak for ordene, Anton. Jeg er glad for du synes om specialet og bloggen. Jeg skal prøve at få skrevet lidt mere. Jeg sætter stor pris på de (få) kommentarer, jeg får. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *